Bestilling, levering, garanti og retur2017-05-21T08:27:37+00:00

Bestilling

Når betalingen er fullført vil du raskt etter sendt bestilling mottatt bestillingsbekreftelse per mail. Kjøper er selv ansvarlig for å melde fra om eventuelle feilbestillinger ved mottatt bestillingsbekreftelse.

Når varen(e) er ankommet vårt lager og blir videresendt fra oss,  vil du få beskjed per mail  med pakkens sporingsnummer for varer sendt via posten, og per mail/tlf for varer som skal hentes i forretningen. Uavhentede varer belastes kunde med returomkostninger. Vi leverer dessverre ikke produkter utenfor Norge.

 

Betaling og frakt

Alle priser er oppgitt inklusiv merverdiavgift. Du bestemmer selv om du ønsker varen sendt eller om du ønsker å hente varen i forretningen. Både ved at varen hentes i forretningen og ved forsendelse via posten betales varen(e) med kredittkort.Vi tilbyr også forsendelse av varer ved postoppkrav dvs at varen betales ved henting på ditt lokale postkontor. Vi følger kjøpsloven ved netthandel og ved gjennomføring av kortbetaling reserveres kjøpesummen på ditt kort/bankkonto. Ditt kort/konto belastes samtidig med att leveransen bekreftes. Vi har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen er innbetalt.

 

Leveringstider

Vi har normalt mellom 2 og 4 uker leveringstid på våre produkter. På enkelte av mest solgte produkter er leveringstiden kortere og varen kan leveres mellom 2 – 7 virkedager. Flere av våre mest solgte varer har vi på lager samt produkter som lyspærer og diverse reservedeler.

 

Leveranse og transport

Selger har i følge kjøpsloven ansvar for varen under transport inntil denne er i overlevert kunden. Dvs at varene ansees som overlever når kunden eller andre på vegne av kunden henter denne i forretningen eller på sitt lokale postkontor. Eventuelle skader under transport må meldes fra til oss senest 1 uke etter mottatt vare.

 

Garanti

Det er i henhold til kjøpsloven minimum 2 års garanti på varer som er ment å vare. Feil eller mangel på varer må kunne dokumenteres og sendes oss skriftlig. Reklamasjon dekker ikke problemer med normal slitasje eller feil begått av kunden under håndtering.

 

Angrerett

Etter angrerettloven kan forbrukeren ved internettsalg av varer, gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn etter 14 dager fra mottatt vare. Ved benyttelse av angreretten skal varene returneres i original emballasje og i samme stand som den ankom. Kunden må selv dekke kostnader ved retur av varen. Dersom varen er hentet i vår forretning refererer det til kjøpsloven og ikke angrefristlovens paragrafer.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil på oppgitte priser, beskrivelser og produktspesifikasjoner.